Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det doftar kanel av kanelljusen och det är ljuvligt...


Vi chattar och ler

i värmeljusets sken sitter jag en stund
framför datorn och pratar innan john blund

vi chattar o ler
fast vi på helt olika platser ser

vad den andre vill mig säga
tänk va skönt att man ej öga mot öga behöver heja

jag kan mysa i min pyjamas o ha rufsigt hår
det gör inte ens nånting om jag har lortiga tår

du finns ju ändå på datorn där
när jag behöver prata en stund här

tack för att med mig delar dina tankar
när vi tillsammans i msnlandet vankar





Fri vers av Smurf
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-21 22:02



Bookmark and Share


    Sony
Så himla underbar...det här är mig du skriver om :)
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf