Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vackraste

Varför tycker jag om dina små kanintänder
din lilla haka
och skrovliga mun

Ditt stripiga hår och dina spagettiben
varför har jag så svårt att tänka bort
kanelen i dina ögon och ringarna under dom

Du är den vackraste jag vet




Fri vers av Arwen
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-23 00:10



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
det låter verkligen vackert

och jag tror att du vet varför du tycker att det är vackert :)
2007-08-24

  Gawain VIP
Skönhet kommer innifrån, den varaktiga formen av skönhet alltså...
Verkligt fint formulerat!

*applåd*
2007-08-23

  Ronny Berk
så fint beskriver texten känslor... och ömhetens vackerheter...
2007-08-23

  charlotte hedendahl
Härligt gullig och ärlig! :)
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen