Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små avtryck

 

I skepnaden av dagen smög det nakna livet. Ur ekon från förr slog ord ut i full blom. Gödslade i svart tanke, närda av bitterhetens sötma. De föll genom dagens illusion, släckte dess ljus. Små avtryck av liv letar sig fram bakom skyddande mörker.




Fri vers av kath
Läst 251 gånger
Publicerad 2005-04-10 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath