Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nånstans därute...men vart?


Vart är Du - min pusselbit?

Hej vart finns Du?

Ja just Du!

Du, ja just dig som jag letar efter
Du, ja just dig som jag vill dela mitt allt med

Du som är min saknade pusselbit

Vart är Du?

Du som är min hjälpande hand
Du som hämtar ett glas vatten till mig när jag är törstig
Du som torkar disken, när jag diskar
Du som kan ge en sked för att smaka vilken krydda som saknas i såsen
Du som stryker tvätten som jag plockar ner
Du som ger mig en extra kram när jag behöver det
Du som jag kan skämma bort med frukost på sängen
Du som får mig att le när allt känns tungt
Du som vet vart jag är som mest kittlig
Du som vet vad jag vill utan att jag behöver säga något
Du som håller i spiken när jag slår i den med hammaren
Du som bara finns där och får mitt hjärta att slå ett extra slag
Du som hittar på bus när man minst anar det.
Du som jag kan skämta med och vara mig själv

Du som talar om att det är mig du vill ha
Du som uppskattar mig för den jag är
Du som skämmer bort mig
Du som tar hand om mig

Du som jag kan ta hand om
Du som jag kan skämma bort
Du som jag uppskattar för att du är du
Du som jag kan säga det är dig jag vill ha

Vart är Du - min pusselbit?







Fri vers av Smurf
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-23 22:45



Bookmark and Share


  Bissen
Ibland får man fummla runt länge innan man hittar den... Men jag tror ändå att just Din pusselbit finns där någonstans... Den som söker den finner.... (fast fan va d kan ta tid =) )
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf