Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kryper tiden tätt intill

Så kryper tiden tätt intill, viskar om slutet på min resa. Jag lyssnar med handen hårt om livet, vet att jag inget vet om tidens längd. Det är livets  hemlighet. Därför sveper änglars vingar över vår skugga, gjuter mod i våra kroppars resa, strör kärlek i själens skafferi.




Fri vers av kath
Läst 242 gånger
Publicerad 2005-04-10 09:07



Bookmark and Share


    carimba
nej, vi vet till all lycka inte vilket liv vi får i förväg och behöver nog modt som dina änglar gjuter i oss. Trösterik!
2005-04-10

  kanelen
..."strör kärlek i själens skafferi"

vilken tröst det finns i detta, ja i hela sista delen, trots vår ovisshet!

Så bra du skriver!!!
2005-04-10

    Mejja
Just därför måste vi lära oss att leva för dagen i tiden med nuet!!! Låt oss börja nu!
2005-04-10
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath