Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universum

 

 

I ögats tår - livet, där glädje, sorg och hat ryms sida vid sida.




Fri vers av kath
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-04-11 08:13



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
...i perfekt harmoni...
2005-04-13

    carimba
det är ju precis så, när man saknar ord så går allt att uttrycka i tårar
2005-04-11

    ej medlem längre
Hela livet i en tår - vilken bra bild!
2005-04-11

  älvali
ja, vad enkelt och vackert. och sant, för allt är ju ett eller hur?
2005-04-11
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath