Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
många har råkat illa ut och inte haft en sån trygg barndom som jag


tag ett barn

som en rullgardin
orden våran hemlighet
över barndomen




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-08-28 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP