Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höst som nyps

Det nyper till
i luftrören idag
det kittlar under fotsulorna
hösten är i antågande
himlen är hög
solen sval

Det nyper till
och arbetslusten vaknar.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-08-28 08:00



Bookmark and Share


  Rachel Roth
hoppfull välkomnande av hösten...
den rycker mig med...även om jag är lite tung
2007-08-28

  Gunilla Karlsson
så härlig dikt!
Ha en bra dag!
2007-08-28

  Per Rydberg
Välbeskrivet om vardagen och hösten som nalkas!!
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP