Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yooooo alla ordslingrare, LEV livet!



Läget på stan?
Coolt. . .

schyst som havreflarn!

Tjackar du tugget,

plugg it, plugg it, plugg it in

Höj volymen,
sänk ögonbrynen

fläta en Rasta
ät mera pasta

Ja seglar iväg, vindarna bär

bland olja och betong
förorten skriker

GHETTO TUNGT, fucking pretto
de e lugnt!


Ding, ding, dingeli dong . . .
det är min sång YOO man!

Läget manen ,
hur e de me mamman
e de detsamma
som förut?

Trist att du hamna på kåken
men de e farligt att dra kniv!


Hörru tjejen hur va dejten,
hamna du i smeten
kids o villa,
hur kunde de gå så illa?

Dunkar bongo till min sång
dagen lång, lever på natten
i neonets sken längs
kajer o vatten, plattan
ligger öde, dealarna
beseglar öden

- De utbjuder döden!

Så manen o brudar
säg nej till knark
du slutar död i en park

STÅ upp och var STARK!!!





Fri vers av DanSan
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-29 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan