Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterns första kyss

I mörkret smyger du fram
som silvertrådar på luftens motorvägar
närmar du dig obönhörligt

Jag ser dina ögon glimma
lysande av längtan
nu nalkas din tid

Du sveper in i mitt sinne
smeker min kropp
med dina svala händer

Jag håller förtvivlat kvar i täcket
för att hålla kvar minnet av sommaren
men avväpnas effektivt av dig

Med isande läppar
dödar du mitt hopp
med vinterns första kyss

 

 

 

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-29 12:38



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Den gick rätt in i mej. Snyggt.
2007-08-30

  Horatius
En vacker text som tycks om. Grattis till \"läsvärd\".
2007-08-30

  noname_realmind
Ypperligt fångat!
2007-08-29

  Annette Andersson
Underbart målande text som skapar känslor, kan till och med känna lukten av vintern på väg...
2007-08-29

  Maria Zena Viklund
Med isande läppar
dödar du mitt hopp
med vinterns första kyss

Underbart!
2007-08-29

  Ronny Berk
frostens augusti framkallar bilder om mörknader men texten ser ljusets vinterkylor...men iskalla läppar kan väl värma...
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP