Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig, viskade han

 

I mörkret svävade orden
ungefär en och en halv meter upp i luften
stilla och rörliga
dansande i osynliga trådar

Glittrandes av frostlika stenar
vackert silvergrå
facettrika
lyste en aura omkring dem

Som snökristaller
tinade av hennes andedräkt
liggande på en purpurbädd
av mjukaste sammet

Ordens skönhet stannade ögonblicket
bevarades i hennes inre skattkammare
hon tog nyckeln
och låste omsorgsfullt




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-31 14:21



Bookmark and Share


  VITRIOL
Känslan den här beör med känns igen och välkomnas. Snyggt skrivet med poetisk dignitet som bär styrkan att dröja kvar så där magiskt silvrigt och glimmande.
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP