Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söker i tiden

 

söker i tiden vill känna din varma hud röra sig sakta mot min




Fri vers av kath
Läst 246 gånger
Publicerad 2005-04-15 21:04



Bookmark and Share


  kath
har ändrat och tagit bort första delen och gjort den till ord på egna ben...tack vissla!:)
2005-04-15

  vissla
jag tycker den är vacker
fastnar bara i det första stycket
den är så oerhört stor i sig
2005-04-15
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath