Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i skydd

 

i skydd av ljuset ledde mig mörkret framåt




Fri vers av kath
Läst 230 gånger
Publicerad 2005-04-15 21:51



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
kul vändning. oftast är det ju tvärsom. du gestaltade de två tingen på detta vis...
2005-04-16

  vissla
ja, det blev himla bra
i bland är det bra att separera
:-)))
2005-04-15
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath