Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack PPQ för inspirationen!


Kristallhjärta

 

Ett hjärta av kristall klingar i ditt bröst
spröda toner sjunger i djupet av din själ
väl dolt i mörkrets mjuka avgrund
hörs en ton så himmelskt hel

Ett hjärta av kristall du bär
med facetter i regnbågens glans
en länge bevarad skatt det är
som ingen anade fanns

Ett hjärta av kristall så skön
som sorgekanter har
men kärleksljuset lever där
och klingar skönt till svar




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-14 14:33



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Speciellt...så hjärtans fint***Applåder**
2007-09-14

  Maria Zena Viklund
en underbar klingande poesi, väl gjort!
2007-09-14

  VITRIOL
Väldigt fint framförda ord, berör som en dans inuti hjärtat där en specifik ton väcker helhet.
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP