Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din skugga

 

bakom lager av tid dolde sig en längtan, avskalad stod den där

du gav den sin form nu är din skugga allt jag ser

dina händers sökande allt som är kvar




Fri vers av kath
Läst 209 gånger
Publicerad 2005-04-17 13:11



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Skuggan är en fin bild för tomheten efter någon saknad.
2005-04-17

    ej medlem längre
jag tycker om den här mycket.
2005-04-17
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath