Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför leker vi

 

 

Svepte mig i min kvinnlighet skorna, håret, den nära klänningen bara för dig att se en liten stund, den mellan lunchen och sen. Sökte din bekräftelse, ville göra dig min, om så bara för en sekund, i den flyende tiden, den i lunchen mellan ett och två.

Kände så en stilla stund, en aning av kärlekens lek den mellan två som ryms en stund i en lunch mellan ett och två.

 

Varför leker vi leken.




Fri vers av kath
Läst 273 gånger
Publicerad 2005-04-17 19:24



Bookmark and Share


  kanelen
insiktsfullt och klarsynt...men ändå....

bra vinkling på hur vi i bland låter lura oss själva....
2005-04-18
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath