Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och lite till

så stod vi där, letade i det som var

sökte i drömmar

de vi lekte, där i gränslöst land

 

din dröm i min, så nära

mjukt landade vi, jag saknar dig så, min allra vackraste vän och lite till




Fri vers av kath
Läst 263 gånger
Publicerad 2005-04-17 19:45



Bookmark and Share


  kanelen
"och lite till " beskriver i tre ord själva gränslandet, det outtalade, men som finns där....

Bra!
2005-04-18

    carimba
vemodsvacker
2005-04-18

  Deva
Fint och ömsint, med just de orden som behövs.
2005-04-17

    ej medlem längre
Väldigt, väldigt vacker
2005-04-17
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath