Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksmöte i gryningen

 

Djup sömn

En försiktig touche

Följt av mjuka läppar

Öm beröring

Mjukt så mjukt

Varm kropp tätt intill

Så en kyss

Sträv i sin övertalbarhet

Ökad intensitet

Rivmärken i hud

Ur drömmar

Slår du upp ögonen

 

God morgon matte

Mjau

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-22 07:45



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så mjukt... ömt och vackert ordat om varma kroppars kyssar... med ett oväntat avslut...
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP