Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paranoia var hennes namn

så började känselspröten växa ut igen
som mekaniskt fjärrstyrda tentakler
och hjärtat blottades under uppsruckna sömmar
igen

det är när blickar blir små kaststjärnor
som fastnar på själens kardborrtäckta yta

det är när ondskan vässar sina tungor bakom ryggen
för att blänkande hota henne till livet

för hennes liv är hotat
när hon inte själv har kontrollen
när allting börjar förvrängas igen
när opålitliga människor blir rovdjur
och hon ett litet ristande byte som utsöndrar rädslans lukt

så var det dags att ta ett steg fram och falla hundra tillbaka
falla till marken och se rännstensgruset
rulla sig igen

för att två veckor senare resa sig och börja om den så kallade
personlighetsutvecklingen





Fri vers av Arwen
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-24 16:25



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Djupt som the Matrix (fenomenet), innehållsrik och betydelsefull. Här kommer en hel del upp till ytan, rakt på sak. Urbra!
2007-09-24

  Ronny Berk
som poesi stilenligt vackert; som innehåll avgrundsmättat och som ett jagat bytes flykt över rännstenen...svårt ta till sej men jag läser gång på gång...
2007-09-24

    BetweenTheLines
Kan inte låta bli att le,när jag läser den här,trots det blyiga innehållet,men som du skriver så..:)
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen