Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När livet kraschar sker mirakel.


Din värsta motståndare

 

I maktspelets korridor
slåss du mot dig själv

Dina ansikten bedrar
varandras vägar

Till slut står du på randen
till avgrundens själagrop

Väljer du då att lyssna
så kan en mildhet få plats i sorgen

I ruinerna av dina jag
får du äntligen finnas

Där splittring förut existerat
limmas jagen till helhet ihop

Och fullständig står du i framtid
en av alla men en




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-25 10:27



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
så sanna ord, stark o vackert skriven!
2007-09-27

  * Ammi *
ja ibland måste vi till brunnens botten för att för att veta vad vatten är .. livets a och o
2007-09-26

  VITRIOL
Oj vilket fint slut. Gillar denna. Känns menad till en specifik person.
Får mig att tänka på målen ur ett splittrat perspektiv. De existerar oftast inte som en potensiell verklighet utan ofta som en avlägsen dröm som aldrig blir nådd. Att vara \"en\" är dock en väldigt bra början att närma sig själv i en tillvaro där drömmar kan bli verklighet.
2007-09-26

  Annette Andersson
Mycket mycket bra! *bokmärker*
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP