Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnen och verkligheten

 

 

 

Sömnen väcker oss till verkligheten

där alla ler med sina vita tänder

i dagsljus så bränns allt

som eld på ens hud 

man vill bara dränka sig hela tiden..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 449 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-25 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet