Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig känt mig så här förut

Jag tar på mig skulden så du inte ska behöva känna skulden

 

Jag gömmer min smärta så du inte märker den

 

Jag drunknar

 

Jag skriker

 

Jag har aldrig känt mig så här tom förut..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 471 gånger
Publicerad 2007-09-26 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet