Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem kan se genom dimman?



Som ett fyrtorn
som skär genom
dimma och natt.




M
ed kärlek
ska jag se.

Alla minne
skapade med de
jag mötte i mitt liv.

Med medkänsla
ska jag höra.

Alla dessa men
varför, därför
och därefter
le.

Med viljans frihet
ska jag känna
att

Allt ska
bli möjligt
är - ” -
var - ” -
med
balansens våg.

Alla de rätta beslut
uppvägs och fattas
utan att uppfattas
vad som:
är,
var,
blir
rätt eller fel.

Men vem befattar
sig med att förstå
meningen med
sitt liv?

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 325 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-09-27 13:34



Bookmark and Share


  devilsangel
Kloka, fina du med så mycket medkänsla och förståelse...Underbara rader!
2007-09-27

  Patrick K
riktigt riktigt bra! :)
2007-09-27

  Peter Matsa
fantastiskt mönster
tankeväckande fantastisk dikt. Applåd!
2007-09-27

    Bim
Du är en otrolig människa!
Kram Bim
2007-09-27

  DanSan
******************************

Helt underbart vackert och befriande!
Ja, vem bemödar sig med att se och
förstå sig själv och sitt eget liv . . .
i en värld där alla ser ned på varandra
i oförstående speglingar från sig själva!

. . . när jag kom till den insikten och
förstod att mina referenser var ganska
dåliga gick jag själv igenom en lång
rannsakan av mig själv och kom till
insikt med mig själv att felet låg hos
mig och ej hos någon annan!

Det svider i egot när man kommer så
långt, men vilken befrielse det blir när
man kommer i samklang med
verkligheten och kan börja leva fullt ut!

*APPLÅDER och BOKMÄRKE*

Tack för din underbara text vännen!

******************************
2007-09-27

    Bodil Sandberg
En möjligheternas befriande dikt...helt underbart att läsa!!Jag applåderar stämningen du skapar här!!!!
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman