Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The bed that you lay in, remember you made it. And nobody's there to catch you when you fall..
 
(R.I.P Pappa..) 



Vill ha det som förut

Jag vill höra dom där orden

men jag vet att jag aldrig få höra dom

jag blundar för att inte se sanningen

men när öppnar ögonen så ser jag det jag inte vill se

du är inte där men du är inom mig

jag vet att det har gått många år nu

men det känns som igår du gick ifrån mig

du fick mig att tro på prinsar och prinsessor

att jag var den enda flickan för dig

kärleken du gav kommer aldrig tyna bort..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-30 13:45



Bookmark and Share


  Just Emotions
ååå så vackert.. känner igen känslan...
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet