Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig kärlek

Nätterna var inte kalla när du låg brevid mig

du höll om mig hela natten

vävde dina händer in i mina händer

mina fingrar vandrade genom ditt hår

minns hur du brukade fråga om det var något fel

och just att du frågade gjorde mig glad

då visste jag att jag hade funnit någon

som brydde sig om mig

 

På kvällarna brukade vi ligga där i sängen

tätt intill varandra och våra händer var flätade ihop

vi pratade om allt långt in på natten

 

Men nu är du inte här

nätterna är kalla och jag önskar du vore här

så du kunde värma mig och för att jag saknar dig

men kudden luktar dig fortfarande

och jag vet att du är snart här

då ska jag hålla om dig som aldrig förr..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 533 gånger
Publicerad 2007-09-30 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet