Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en vän jag egentligen inte känner. vinnare an p3\'s författarskola på temat "rebell".


du är så snygg.


jag har klippt sönder en bit av ditt språk
jag har skurit av en en bit av din själ

du är kall och blodig och underbar
du talar om saltkaret
du slängde i ditt sår

om stenkulorna du svalde
och kniven i hjärtat.

du har väl som jag fastnat i stadens någonting
någonstans
och man hinner inte med att känna
alla tankar man får

men jag hinner med att känna
en liten bit av dig
alla orden du skrev på pappret

jag har stulit
och skrivit om dina ord ikväll

din blodade tand
dina kliande ärr
ditt brinnande hjärta

ska bli mitt språk.




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-23 00:14



Bookmark and Share


  David Calvert
"du är kall och blodig och underbar
du talar om saltkaret
du slängde i ditt sår"

gillar starkt.

hade tydligen ett konto här märkte jag när jag
försökte registrera. =/
2009-04-07

  candela
"och man hinner inte känna alla tankar man får"
du skriver om att fastna -där någonstans i staden..i ett liv man knappt hinner leva eller känna. utan man trycker undan (som stenkulor och knivar)
spännande, med den frågande främling du beskriver. Med hanns ord
och dina tankar. Återgett, lite blodigt, mycket starkt och med ett riktigt snyggt avslut. "mitt språk" ger det hela så mycket större innebörd.
2005-10-31

    Emma_med_t
Som en sång - väldigt poetiskt och personligt! Vackert som få../E
2005-06-10

    Rag doll
oj, fint!
2005-04-28

    Bror
åtrå i högsta hugg. I like it.
2005-04-23

  madinsane
ordtjuveri, minsann.. ;)
2005-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP