Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar hösten...


Ett Höstleende

Träden skiftar
i höstens varma mustiga färger,
vinden är frisk
och sakta virvlar löven ner mot marken

tankarna vandrar
likt en flyttfågel på väg
på väg mot nya mål

vad väntar där borta
där borta i framtiden
tiden ingen vet något om

vilka möten, vilka dofter
kommer att fånga dig
fånga dig som en vacker höstdag

en höstdag med mustiga varma färger
som fångar dig, med doften av mossa,
du möter solens strålar mot din kind
och du bara ler













Fri vers av Smurf
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-06 19:05



Bookmark and Share


  hero40 VIP
En härligt fin dikt om hösten.
Applåd.
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf