Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sen, borde och kanske finns inte mer Nu är det dags


Nu närmare bestämt

Nu
är det dags
dags att göra det
precis som man alltid sagt att man borde...

Nu
är det dags
att ta nya tag och verkligen göra det
borde finns inte mer...

Nu
är det dags
att bestämma sig
och när man väl bestämt sig
finns ingen återvändo

Nu
härligt att veta att tiden är här
nu är det bara att ge allt!




Fri vers av Smurf
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-10-07 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf