Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hand i hand, på väg till fritids möttes vi av en vacker syn, och barnens tankar är de vackraste och klurigaste som finns


Morgonmånen och stjärnan


Tänk i morse
hade någon glömt
att släcka månen...

o en stjärna lyste
klar bredvid.

Månen var en skära
så tunn att man
nästan kunnat sudda ut den
om man haft en stege förstås...

Farmor är där
och säger god morgon
Hon bor ju bland stjärnorna...

Tänk va kul hon har däruppe
med månen som kompis...




Fri vers av Smurf
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 20:20



Bookmark and Share


    Issand.
vackertvackert
speciellt slutet och överskriften
himla bra
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf