Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka


Jag är inte trött
utan pigg som en mört

Tiden står still
och räcker inte till

Den kvällen då du kom
och lät mig le flera gånger om

Du får mig alltid så go o gla
även om jag en katastrof från början va

Lyckas du alltid få mig att förstå
att du vill att jag alltid bra ska må

Tack för att du finns
och för alla stunder som vi hittills minns

Lyckan är när vi tillsammans ler
och när vi hela tiden skrattar mer







Fri vers av Smurf
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurf
Smurf