Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pliktmål V

 

 

du och jag kommer aldrig att bli

århundradets kärlekshistoria

till det är vi, ironiskt nog

alltför förnuftiga;

 

tänk att även espressobarer är riskabla med dig

 

old habits die hard, säger du

och jag är inte mer än kvinna-

tackar ja till en kopp till




Fri vers av Elin S
Läst 591 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-13 00:04



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Jaa..
Detta blev en fantastisk fortsättning på dina tidigare verk!
Du skriver svalt, ironiskt, med lysande charm och humoristisk självinsikt. Ett nöje att läsa gumman!
Kram! ;)
2007-10-16

  Dan Linder
jag tycker den är elegant och smart, lite dorothy parker-vibbar! (Extremt beröm!).
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S