Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så har vi sagt farväl

 

så har vi sagt farväl, minnen av ditt skratt ljuder högt och tydligt

du är ett med alltet nu, men värmen av dig i din kram har jag ännu kvar

för alltid




Fri vers av kath
Läst 528 gånger
Publicerad 2005-04-27 17:28



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Det är konstigt hur levande de nära och kära som lämnat oss ändå kan vara. De lever i oss.
2005-04-27
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath