Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


Kärleksstunder.

Tänk att få sitta brevid sin älskades sida hand i hand på en klippa.
Bara vara du och han.

Få sitta och rå om den man älskar.
Sitta och lova varandra trohet.

Vi hade passionerade kärlekstunder.
Våta pussar på din kind och jag smekte din kind.

Din kind var så len och solen sken.





Fri vers av anita VIP
Läst 1017 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2007-10-17 09:20



Bookmark and Share


  aol
härligt.
2012-10-12

  2hjärtan
mycket vackert skrivet!
2012-05-04

  mickech
Mycket bra skrivet!!
2012-05-03

  anita VIP
Tusen tack för att ni har läst min dikt och att ni har komenterat den.
2009-02-10

  Ronny Berk
smeksamt ,innerlig kärleks poesi, framkallar vackra bilder av naturmiljö och passion...
2009-01-31

    Jules.
Tack så mycket
2008-12-02

  Mats Henricson
Somrigt, soligt och varmt !! HÄRLIGT !!
2007-11-06

  Just Emotions
åååh va fiiint!! :)
2007-10-22

    Maria Malm
Passionerade stunder i solsken..ej att förakta..
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP