Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i den vanliga dagen

 

 

i den vanliga dagen, där mina drömmar bor,

det är där jag vill ha dig, där disken växer och gråten samsas med leendet




Fri vers av kath
Läst 185 gånger
Publicerad 2005-04-30 09:58



Bookmark and Share


    carimba
visst är det där vi vill ha dem, i de vanligar dagar som är våra liv
2005-04-30
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath