Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mirakel

 

 

att tro på mirakel, innebär inte att allt vi önskar händer,

men att vi ser när ett stannar vid vår dörr




Fri vers av kath
Läst 230 gånger
Publicerad 2005-04-30 11:02



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
ja...tanken är inte helt främmande i alla fall...
2005-04-30

  Deva
Ja, det kräver närvaro att lägga märke till dessa mirakler i vårt liv. En underbar tanke..
2005-04-30
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath