Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntande

 

i början av den tystnande dagen, då alla löften leker följsamt, när den fulländade stunden är så nära,

där bor mina drömmar, sovande, väntande på sin tur




Fri vers av kath
Läst 266 gånger
Publicerad 2005-04-30 19:10



Bookmark and Share


    carimba
vilsamt, rofyllt
2005-04-30

  Hans w-art Westlund VIP
...en fin stund...
2005-04-30
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath