Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söker röster

 

den nötta trappan, de slitna gardinerna, det mörka rummets ljus,

i de svävande tankarna, under dina händers tystnad, där sorgen spelar cellons strängar vibrerar stilla, söker röster längesedan glömda




Fri vers av kath
Läst 312 gånger
Publicerad 2005-04-30 20:25



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
...så mjuk och följsamt din skrivarmelodi klingar i natten...tack.
2005-05-07
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath