Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bär nycklar

 

den, ibland flyende stunden av sorg, bär nycklar vi inte trodde fanns




Fri vers av kath
Läst 237 gånger
Publicerad 2005-05-01 11:49



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
...bär nyklar vi inte trodde fanns... skulle jag ha skrivit, men det är jag det. underbar text!
2005-05-01

    ej medlem längre
Ja, absolut! En mycket vis liten dikt.
2005-05-01
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath