Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Philemoni

Så pigga ögon
som dina
har jag aldrig sett

så vaken blick och så ivrigt
som du tittar över kanten
på din vita säng

din vita, skavda säng
i småbarnsrummet
det blåa rummet

i barnhemmets rum för de minsta
där kämpar du
för att se och bli sedd.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-26 13:15



Bookmark and Share


  Rachel Roth
tagen av dessa dikter från din resa, särskilt mycket av denna!
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP