Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som stannade några minuter


Jag har hittat en turist!

Vad heter du?
Var kommer du ifrån?
Du har så ljust skinn
och ditt hår är så blekt?
Kan du se
med dina ljusa ögon?
Har du några pengar
till mig?

Spring inte vidare
stanna ett tag
sitt här på trappan
och låt mig känna på dig.

Titta!
Tanten kan kackla som en höna
och skälla som en hund
och hon har ljust hår-
kom och känn, kom och känn!

Titta!
Tanten kan sjunga
konstiga sånger
och hon försöker härma
allt vad jag säger!

Titta en sån rolig vit tant
jag har hittat!
Kom och se!
Kom och se!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-26 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP