Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen film

du kittlar och tar för hårt och för löst
orytmiskt
som en skiva som hoppar
allt känns som ett gnisslande maskineri
utan själ
mekaniskt
jag blir sömnig eller irriterad
otålig när du håller på för länge
otålig när du är för snabb
cut, cut, cut!

det här är ingen film




Fri vers av Arwen
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-27 12:35



Bookmark and Share


  Gawain
Just det. Inget famlande drull... ja du vet. Sånt duger möjligen som ursäkt när man är femton och sjukt nervös.

Fingertoppskänsla, saknar man det saknar man allt.
2007-10-27

    Damm
fumligt värre!
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen