Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppmanar

fråga rakt ut i stället
försök inte manipulera
insinuera
och smyga in din poäng

för helvete
du har en mun
och jag har två öron

ta inte omvägen
för det retar upp mig så in i helvete
och för något falskt och fegt till din resumé




Fri vers av Arwen
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-27 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen