Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tabu Tabu Tabula Rasa

skipades rättvisa
bruna balustrader
dammiga peruker
men sanningen
sanningen
töjbar som tuggummi
vad hjälper det om alla talar
i munnen på varann
och klubban slår och slår
när ingen frågar
om det som måste
förtigas
så gick de fria
och de små flickorna inuti
fortsatte bära
skulden




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-27 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP