Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


aga

Ska en lärare ha sk rätt ha kunna et barn slå?
tycka \"de kan ja väl få?\"
att sedan få en enkel varning bakom stängd dörr
eftersom de giorde man väl förr.
min vän, min vän..man ska använda ord, inte örfil
som någon gammal stofil
Vill lären få en anmälan på sin hals?
ingen framgång i livet alls

Våld e allvarligt. Barn ska inte utsättas för våld. Ingen ska utsättas för de
en del slår gärna ner folk ung \" titta,ja kan le!\"
lösa problem med aga
de gör de svaga
dom har inget vett
för mycket våld har dom sett
våld e inte häftigt
ska alltid vara uppkäftigt
starta nått gäng
kör me sitt \" den där ska ha däng!\"
dom e bra fega dom där
vet tydligen inte vart dom är




Fri vers av anita VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-10-30 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP