Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädsla

min rädsla är att åren bara ska flyga
utan att vi talar med varandra
jag menar talar med varandra på riktigt

jag är rädd att du eller jag ska
stå intill den andres kista och tänka

jag kände dig inte ens
inte på riktigt

så vi måste tala
och söka vår sanning
vi måste påminna varandra
att aldrig sluta försöka minnas
vad som är och har varit våra liv




Fri vers av Arwen
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-31 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen