Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stigar finner

 

stigar finner sina vandrare ut i öknars stormar på vägar av krossat glas genom livets himlar under ytor av klippor

tyngande, flygande, sjunkande meddelande skapade i våra sinnens slutna




Fri vers av kath
Läst 251 gånger
Publicerad 2005-05-03 09:14



Bookmark and Share


    sphinx
En dikt om människan (ibland) tunga sökande. Fånga med bra bilder.
Undrar dock om dikten ska sluta där ? Blev lite snopen av slutet.. :)
2005-05-05
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath