Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strävan

jag sa en massa saker
som inte kom tillräckligt nära
sanningen
ingenting vet min mun om mina exakta åsikter
den impoviserar alltsom oftast
och försöker vara mina trassliga tanketrådar till lags
ingen lätt uppgift att sortera och spinna trådarna
till matchande meningsbärande utbroderade svar

men jag önskar att det synkade
att jag nådde fram och ut ur mig själv
att munnen behärskade hantverket lite bättre




Fri vers av Arwen
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-01 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen