Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningen

kan något meningslöst ha mening?
Är det meningslösas mening att mening aldrig bör sökas?




Fri vers av Arwen
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-01 16:08



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en filosofiskt funderande text...tankespår...
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen