Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med glimten i ögat....




En tragisk berättelse

 

När pojken var ung
var han en kung
han ville ha sex
med ett hett kex

Han testade många
båd korta och långa
brunett och blond
gav honom stånd

Han hade ju hört
att utan tjej var det kört
han provade kvinnor
och deras väninnor

Men när han blev äldre
var fysiken ej viktig
han sökte en kvinna
som skulle va riktig

Men ingen han fann
och tiden den rann
han är nu grå
men kan ju än stå

En kvinna han saknar
kanske han vaknar
en dag och ser
att det inte fanns mer
än resan mot slutet
som snart är förflutet

Kvinnan vars sköte
är hans kommande möte
bär dödens sigill
där han vila vill
äntligen i hamn
i en stilla famn

 

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-02 09:56



Bookmark and Share


  PPQ
annorlunda signerad Drakbruden... personligen har det alltid varit brunnetter som gäller....:D japp så är det... ja jo men du kanske skulle testa lite mer rim...inspiration till rim finns överallt du kanske skulle lyssna på Gessle mer
2007-11-02

  VITRIOL
Kul att se dig skriva rimmande och med glimten i ögat. Sex och kärlek behöver ju som sagt inte gå hand i hand,men kommer ändå att tänka på talesättet som berättar om mannen och kärleken. Den första kärleken, livskärleken och den sista kärleken som vägleder in i dödens land. Sen finns det ju gudinnor som är allt det där och lite till :)
2007-11-02

  DanSan
*****************************

Mycket bra och klarsynt skrivit om det
där med att inte binda sig utan fara
fram som en ångvält. . .

Gillar humorn och de fina rimen mycket!

*APPLÅD*

*****************************
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP