Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing


kära du

Oh, längtan växer å växer..önskar just du var här
vill känna dig nära mig..är du rent av där?
kvällens timme tycks vara slagen...mörkt..slugt..intet den vill förtälja
ska ja stå här å välja?
min vän,min vän...slumpens tärning avgör inget sånt..de gör livet
låter de inte bli överdrivet
mitt tålamod får många stötar...jag tål dom..dom föser jag bort
blåser dom som de vore skamlig sort
minnes dom ej
dom säger inte ens hej
aha! den blyge smyger fram...tassande som oberörd generad tok
måtte denne vara klok

välja rätta ord..mening..rakt på sak om jag får de
Nå,min vän? är de något du tänker månne be?
lätta på ditt hjärta...låt orden komma ur din mun..inga fula ord,tack
sånt kommer bara ur sk \"pack\"
Se där,se där..den blyge läser något..men varför i himlens tron e orden så låga?
lite kan han väl våga?
Ha,ha..generad igen..ja,ja...jag ska lära honom att läsa
åt poesi e fy skam att snäsa!




Fri vers av anita VIP
Läst 369 gånger
Publicerad 2007-11-02 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP